До Дня захисників і захисниць України: Західноукраїнський національний університет дякує усім, хто наближає Україну до перемоги

Опубліковано:
4 Жовтня, 2023

Напередоднi величного свята Покрови Пресвятої Богородицi колектив Захiдноукраїнського нацiонального унiверситету пiдносить особливо щемнi молитви до Божої Матерi, адже вiрить, що вона покриє своїм чесним омофором воїнiв, якi боронять нашу землю вiд росiйського агресора.

Повідомляє Голос

Унiверситетська родина класичного унiверситету Тернополя до Дня захисникiв i захисниць України органiзувала благодiйну акцiю зi збору коштiв на ЗСУ. Упродовж тижня викладачi, працiвники, студенти донатили для того, аби закупити необхiднi речi для наших незламних воїнiв, серед яких є студенти, працiвники, викладачi та члени родин Захiдноукраїнського нацiонального унiверситету. Вони 583 день тримають над нами небо, захищають наше життя, наш дiм, дають можливiсть зустрiчати новий день.

Ми дякуємо їм та хочемо теж зробити їх мiцнiшими,  вберегти вiд лиха, подарувати свою пiдтримку та опiку.

Захiдноукраїнський нацiональний унiверситет завжди був єдиний у прагненнi жити у вiльнiй та незалежнiй країнi.

Спiльними зусиллями ми зiбрали 665 тисяч 460 гривень. На них було придбано легковий автомобiль Volkswagen Touareg, 3 безпiлотних лiтальних апарати, наземну станцiю контролю, зарядну станцiю ALLPOWERS S1500, БпАК WIV 7 LRFPY, 2 виносних антени на штативi WIY, фiльтр салону, домкрат, вогнегасник, буксир, трос, сухий душ 300 шт., аптечки автомобiльнi, медикаменти та маскувальнi сiтки, ношi, кiкiмори, окопнi свiчки, якi виготовили працiвники бiблiотеки iм. Л. Канiщенка ЗУНУ та волонтери.

null

Фото з мережі Інтернет

Дякуємо усiм, хто наближає Україну до перемоги. Боремося у тилу та молимося за наших бiйцiв.

Нехай Богородиця оберiгає український дiм, дарує захисникам сили, державi – незалежнiсть! Тримаймо оборону кожен на своєму фронтi!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #день захисника, #ЗУНУ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: