«Українська команда» Тернопільщини допомагає військовим укріплювати бліндажі

Опубліковано:
30 Вересня, 2023
 

105 окрема бригада територіальної оборони ЗСУ отримала від «Української команди» Тернопільської області чергову партію матеріалів для облаштування інженерних споруд.

З ініціативи волонтерки Тетяни Комісарчук було зібрано скоби, цвяхи, плівки та інше.

– Зима вже близько, а тому ми маємо подбати про те, щоб українські захисники та захисниці мали тепле та комфортне тимчасове помешкання. Саме тому наша команда регулярно збирає інформацію про потреби воїнів, закупляє та відправляє на передову матеріали, які необхідні для облаштування бліндажів. Дякуємо також нашим партнерам – засновнику ферми печериць Fungi Farm Євгену Саловському, аграрію Петру Гадзу та керівнику ПАП «Довіра» Олегу Войцишину. Об’єднуймо зусилля, щоб допомогти нашим військовим та наблизити перемогу! – наголосив лідер «Української команди» в Тернопільській області, народний депутат Микола Люшняк.  

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #105 бригада, #микола люшняк, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #скоби, #тернопіль, #тернопільські новини, #тетяна комісарчук, #Українська команда
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: