100 днів на посаді: головний поліцейський Тернопільщини відверто розкаже про свою роботу

Опубліковано:
29 Вересня, 2023

Сергій Зюбаненко – новий очільник Головного управління Національної поліції в Тернопільській області. Цю посаду, спочатку у статусі в.о., він обійняв 19 червня 2023 року. З тих пір пройшло понад 100 днів і головний поліцейський краю готовий прозвітувати про свою роботу.

Сергій Зюбаненко проведе нестандартну пресконференцію і наживо відповість на запитання журналістів, а також жителів Тернопільщини.

“До мене надходить багато повідомлень, звернень, запитань, інформації. Власне, минуло уже 3 місяці моєї служби на Тернопільщині, тому я хочу з цього приводу обговорити роботу поліції області, донести до громадян свої ініціативи та пропозиції щодо її покращання”, – відзначив поліцейський.

Розмова відбудеться сьогодні, 29 вересня, о 19.30 в студії телеканалу ТВ-4. Долучитися до зустрічі наживо можна буде на понад 20 онлайн-платформах, серед яких і видання “Місто”.

“Насамперед, переглянути ефір пропоную поліцейським Тернопільщини. Там ви почуєте для себе багато цікавої та корисної інформації.

Звертаюся до глядачів: у вас є час та можливість поставити мені запитання в коментарях під моїм дописом або звернутися до журналістів, або ж, написавши мені в анонімний чат-бот”, – закликав Сергій Зюбаненко.

Отже сьогодні, о 19:30 не проґавте! Посилання на прямий ефір з’явиться на нашій сторінці перед ефіром.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #сергій Зюбаненко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: