Тернопільські спортсмени вибороли призові місця у XXI рейтингових змаганнях International Lviv Regata

Опубліковано:
28 Вересня, 2023 о 19:05

Тернопільські спортсмени вибороли призові місця у XXI рейтингових змаганнях International Lviv Regata. Змагання відбувалися 16-17 вересня у місті Наварія Львівської області та 22-23 вересня на Ковельському водосховищі.

Участь взяли в яких взяли вихованці Тернопільської «Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи з водних видів спорту».



«Тернопільські спортсмени, які навчають на відділення веслування на байдарках і каное посіли призові місця, а саме: Єгор Гнатюк здобув І місце – К-1 200м, ІІ місце – К-1 500м, II місце – К-2 500м (з Юлею Юзюк); ІІ місце  – K-1 200м – Гнатюк Єгор – змішана естафета; Пейко Максим – І місце – К-1 200м – змішана естафета. 22-23 вересня на Ковельському міському водосховищі пройшли традиційні ХХХІУ відкриті Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках і каное з нагоди Дня машинобудівника. Тернопільські спортсмени також здобули призові місця: ІІ місце – К1 500м та К-1 1000м – Гнатюк Єгор, І місце – К1 200м – Юзюк Юлія – змішана естафета», – розповіли у Тернопільській міській раді.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: