Якби не виїхав, то сьогодні би вже розмови з вами не було… – уродженець селища Архангельське Віктор Яремицький

Опубліковано:
28 Вересня, 2023 о 15:42

Віктор Яремицький – уродженець селища Архангельське на Херсонщині. Все життя чоловік прожив тут. І тільки під час окупації російськими військами був змушений покинути власну домівку – затишну квартиру в центральній частині населеного пункту.

Після новин про деокупацію вмить вирішив повернутись, але … вже не було куди… Квартира стала непридатною для життя – вибиті вікна, 70% даху знесено. Чоловік перебрався у стару батьківську хату на вулиці Борозенська. Хоч стара та побита ворогами, але пригріла взимку, бо тут була можливість опалювати дровами.



Вже цього року Віктор Олексійович зимуватиме в новій оселі, адже теперішня підлягає капітальному ремонту. Тобто будівлю знесуть і побудують нову, згідно ініціативи президента України «Пліч-о-пліч».

Програму «Пліч-о-пліч» на Херсонщині, а саме в смт Архангельське втілює в життя Тернопільська область. Вже частину будівель відновлено – перекрито дахи, встановлено нові вікна та двері, проведено благоустрій присадибних ділянок. На черзі – ремонт та відбудова цілої вулиці Борозенська. Тут у 19 будинках буде проведено поточний ремонт, 16 будуть відремонтовано капітально. Також планується облаштування благоустрою вулиці (дорожнє полотно, інфраструктура) та побудова спортивного майданчика.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #архангельське, #Віктор Яремицький, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Пліч-о-пліч, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: