Вишукані та стримані підвіски: актуальні тенденції у дизайні ювелірних виробів

Опубліковано:
24 Вересня, 2023 о 22:31

Підвіски є універсальними прикрасами, які носяться як на ланцюжку на шиї, так і на стильних браслетах, сережках та різноманітних брошках. Різноманіття варіантів оформлення підвісок дозволяє створювати цікаві образи та виражати власну індивідуальність через коштовності. Правильно підібрана маленька деталь з благородних металів ефектно доповнює як повсякденні наряди, так і розкішні вечірні сукні. 

Витончені та елегантні ювелірні вироби з золота та срібла можуть оздоблюватися різноколірним камінням. Для декорування поверхні використовуються діаманти, фіаніти, сапфіри, перли, опал, онікс та інші яскраві вставки. Часто підвіски мають символічне значення. Вони можуть виражати вірування, цінності або навіть особисті досягнення. Так, наприклад, зірки символізуватимуть великі амбіції та мрії, знак зодіаку – духовну близькість до астрології, рослини – шану та любов до природи. 



Які прикраси пропонує магазин ювелірних виробів Столичної Ювелірної Фабрики™

Традиційно популярність мають ювелірні вироби з геометричним оформленням, орнаментами та візерунками, символікою, флористичними та анімалістичними мотивами. Елегантні прикраси від Столичної Ювелірної Фабрики™ оздоблюються прозорим і кольоровим камінням, емаллю, перламутром та перлами. Також цікавими є фірмові мінімалістичні моделі, оформлені за техніками алмазної грані, тиснення, гравіювання, чорніння поверхні. Для виготовлення ювелірних виробів використовуються срібло 925-ї проби та золото 585-ї проби усіх кольорів: білого, червоного, жовтого, а також їх комбінації. 

null

У Столичної Ювелірної Фабрики™ представлені такі моделі ексклюзивних підвісів:

  • лаконічні діамантові прикраси з білого золота;
  • геометричні підвіси, зокрема монетки та вишукані хрестики;
  • фігурні моделі з танцюючим діамантом;
  • срібні парні підвіски, які складають серце;
  • патріотичні прикраси, наприклад, у формі герба України чи мапи;
  • підвіси з літерами чи написами;
  • анімалістичні прикраси у формі дельфінів, котів, метеликів, оздоблених камінням, емаллю та перламутром;
  • символічні підвіски у вигляді конюшини, сердечок, дерева життя, зірок, знаків зодіаку, ключів, корон;
  • флористичні мотиви, втілені у золотих та срібних квітках;
  • лаконічні ладанки зі святими, підвіски-талісмани з янголятком та православні хрестики.

Окремо представлені шарми для набірного браслета, які мають форму намистини або фігурного елемента на кільці. Ви можете підібрати до вишуканої підвіски не тільки цікавий ланцюжок з класичним чи фантазійним плетінням, але також зручний ювелірний шнурок чи шовкову нитку. 

Як придбати ювелірні вироби усіх видів за цінами виробника

Столична Ювелірна Фабрика™ є відомим українським виробником коштовностей усіх видів. У каталозі бренду регулярно з’являються ексклюзивні оновлення відповідно до модних трендів ювелірного світу. Талановиті дизайнери користуються інноваційними ювелірними технологіями та високоякісними матеріалами, щоб втілювати унікальні творчі задуми. Завдяки цьому компанія може запропонувати широкий вибір коштовностей для жінок, чоловіків та навіть дітей. 

Для зручності клієнтів надаються різні способи оплати прикрас: готівкою, безготівково, частинами, у розстрочку. Окремо діє послуга ювелірного обміну старих ювелірних виробів на нові. Замовляйте золоті та срібні підвіски з доставкою по Україні на поштові відділення або у фірмові магазини у Києві, Дніпрі, Харкові, Черкасах, Вінниці, Одесі, Львові та Івано-Франківську.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підвіска, #столична ювелірна фабрика, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: