Тернопільський завод “ЕКОР ТЗ” представив свою продукцію на міжнародній виставці в Прибалтиці

Опубліковано:
24 Вересня, 2023 о 15:43

Дві тернопільські компанії представили свою продукцію на міжнародній виставці Riga Food 2023 у Латвії. Це пивоварня “Опілля” та круп’яний завод “ЕКОР ТЗ“Два товариства мали на виставці спільний стенд, який відвідав навіть президент країни Едгарс Рінкевичс.

Тернопільський круп’яний завод



Загалом Торгово-промислова палата України організувала один із найбільших національних стендів на виставці у Латвії, де свою продукцію представили 42 українських виробника, – повідомляє Газета Місто

“ТОВ «ЕКОР ТЗ» виставляло всю лінійку своєї продукції. Це крупи ячмінні, пшеничні, горохові, перлові, гречані. Навіть кутю возили, щоб показати. Ми возили фасований товар, але показували людям, що можемо робити продукцію у мішках, біг-бегах і всьому решта”, – розповідає директор ТОВ “Екор ТЗ” Володимир Діденко.

 

У міжнародній виставці за кордоном компанія бере участь вперше. Володимир Діденко переконаний, хоч про результати ще рано судити, але такі заходи сприяють розвитку підприємства і виходу тернопільської продукції на європейський і світовий ринки.

Тернопільський круп’яний завод

Тим паче, на виставці Riga Food 2023 торгові представники активно цікавилися продукцією круп’яного заводу.

Попри те, що виїхати до Латвії було не просто через воєнний станнаразі у планах “Екор ТЗ” відвідати і представити продукцію на масштабнішій виставці у Кельні, Німеччина. Anuga (Ануга) – одна з найбільших торгових виставок у світі, де компанії представляють свої продукти і напої.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #виставка, #екор, #завод, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прибалтика, #РИга, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: