Карпати справді є унікальним місцем, яке пропонує безліч природних красот. Гірські ландшафти, водоспади, гірські озера та ріки – все це можна побачити в Карпатах. Тут можна насолоджуватися прогулянками по гірських стежках, велосипедними прогулянками або пішими походами. Карпати також відомі своєю багатою культурною спадщиною, а саме – традиційною гуцульською культурою, музикою та народними ремеслами. Також тут можна зайнятися рафтингом, каякінгом, альпінізмом або сплавом на байдарках по гірських озерах.

null

Фото з мережі Інтернет

Багато туристів обирають Буковель для свого  відпочинку восени, оскільки більшість готелів знижуть ціну і є можливість вигідно відпочити. На сайті https://atlanttour.com.ua/turyzkhmelnytskoho/ є великий вибір мандрівок як в Карпати так і на Закарпаття. Захоплива мандрівка подарує неймовірні природні красоти, багату культурну історію та безліч можливостей для активного відпочинку. Незалежно від того, чи є ви шанувальником природи, спорту або історії, Карпати залишать незабутні враження і стануть чудовим місцем для вашого наступного відпочинку. Відпочинок у горах – один з найкращих варіантів для любителів активного та веселого уїк-енду. Розглянемо 7 причин чому варто відвідати Карпати:

Неймовірно захоплюючі краєвиди, наскрізь пронизані чистим прозорим повітрям, наповненим ароматами гірських трав та хвойних лісів. Полонять серце річки і озерця;

Зручне транспортне сполучення. До будь-якого туристичного центру можна доїхати потягом або рейсовим автобусом.

Спа та велнес. У Карпатах багато курортів, що пропонують спа-процедури та велнес-послуги. Після довгого дня активного відпочинку немає нічого кращого, ніж розслабитися в гарячих джерелах або насолодитися масажем.

Доброзичливі місцеві жителі. Місцеві жителі Карпат гостинні та доброзичливі. Ви можете відчути себе як вдома і дізнатися більше про їхні традиції та спосіб життя.

Незвичайно смачна кухня, страви з натуральних екологічно чистих продуктів. Обід чи вечерю можна замовити в ресторані чи кафе, продукти пропонують на ринках та в магазинах.

Прекрасний шопінг – туристи обов’язково купують сувеніри додому на згадку про Карпати. Як правило купують вироби з лози вироби, глиняний посуд з ручним розписом, вишиванки, угорське мереживо та багато іншого.

Гстрономічні тури. Багато туристів обирають Карпати через гастрономічні вподобання. Безліч видів сиру та вина пропонують на ринках місце жителі.

Закарпаття пропонує туристам широкий асортимент дуже смачних твердих і напівтвердих сирів.Їх як правило виготовляють з овечого козячого або буйволиного молока.

Відпочинок в Карпатах  познайомить дозволить, доторкнутися до історії та культури та привезти додому найважливіший сувенір – яскраві враження та свіжі емоції. Замовити враження можливо звернувшись в туристичне Агенство Атлант Тур.

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Атлант Тур, #карпати
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: