Із 1 жовтня на Тернопільщині запрацює 135 Пунктів незламності

Опубліковано:
16 Вересня, 2023 о 15:05

Із 1 жовтня на Тернопільщині запрацює 135 Пунктів незламності, – розповіли в обласній державній адміністрації.

«Усім територіальним громадам дано доручення провести інвентаризацію наявного матеріально-технічного ресурсу, обладнання та оснащення всіх пунктів незламності, що переведені у режим готових до відкриття, а також проаналізувати стан надання послуг населенню в пунктах, що працюють в постійному режимі», – кажуть в обласній адміністрації.

Нагадаємо, Пункт незламності — це місце, де передбачені тепло, вода, електрика, мобільний зв’язок, інтернет, місце для відпочинку, аптечки та забезпечення для мам і дітей. Ще в другій половині жовтня в Офісі Президента почали працювати над розгортанням пунктів обігрівання на випадок відключень енергії. Це проєкт влади, який ініціювали у листопаді 2022 року на фоні масованих обстрілів критичної інфраструктури з боку Росії під час російсько-української війни



 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Пункті незламності
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: