Чому люди зраджують? Дослідження, проведене Gleeden, першим в Індії додатком для позашлюбних знайомств, виявило, що 55 відсотків одружених хоча б раз зраджували свого партнера.

Результати цього опитування не означають, що потрібно підозрювати свою кохану або шукати причин іти на зради. Як ти бачиш, вони можливі як у достатньо юному віці, так і в зрілому. Різниця полягає лише в тому, що саме тригерило на зраду. І ми пропонуємо боротися з цими тригерами, щоб вони не руйнували ваші стосунки.

Те саме опитування показало, що 48 відсотків індійців сказали, що можна бути закоханим у двох людей одночасно. А 46 відсотків вважають, що ти можеш зрадити людину, залишаючись у неї закоханим.

Цікаво, що Ешлі Медісон провела опитування щодо приблизного віку, коли люди найімовірніше зраджують свого партнера. Оцінка включала понад 2 099 учасників і була розділена за такими групами: 18 і молодше, 19 – 29, 30 – 39, 40 – 49, 50 – 59, 60 – 69 і 70 і старше.

Згідно з даними, отриманими з їхнього опитування, Ешлі Медісон виділяє три вікові групи, у яких люди найімовірніше зраджують.

1. Вік: 30 – 39

З усіх опитаних учасників 32 відсотки зізналися, що зраджували свого партнера у віці від 30 до 39 років. За даними сайту знайомств, більшість їхніх клієнтів-чоловіків реєструються в додатку у віці 36 років, а жінки, коли їм 33 роки. Віковий діапазон 30 – 39 років є вирішальним. Зазвичай це період, коли люди у стосунках вирішують одружитися. Таким чином, найімовірніший час для зради – це перші кілька років після шлюбу, коли новизна бути молодим подружжям починає зникати.

2. Вік: 19 – 29

Наступний віковий діапазон, коли люди, найімовірніше, зраджують своїм партнерам, – це група у віці від 19 до 29 років. Опитування показує, що 28 відсотків людей зізнаються у своєму першому досвіді невірності протягом цього часу. Перший спалах юного кохання починає згасати, і починають закрадатися очікування щодо шлюбу та безпечного майбутнього. Найчастіше ці очікування не виправдовуються, і люди прагнуть шукати підтвердження (як емоційне, так і фізичне) в іншому місці.

3. Вік: від 40 до 49 років

24 відсотки респондентів зізналися, що зраджували своїм партнерам у віці від 40 до 49 років. Більшість із цих людей на той час були одружені певний час і навіть мали дітей. Згідно з даними, отриманими в результаті опитування, основною причиною того, що вони відійшли від своїх стосунків, був стрес, який на них був покладений.

Значна частина цих людей повідомили, що були невірними після того, як у рівняння потрапили діти. Або тому, що змінили свої почуття до партнера, або тому, що діти нагадали їм про безтурботні часи, які вони мали раніше.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зрада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: