Старіння – це природний та незворотний процес, який супроводжується фізіологічними змінами. При цьому молодість та стан шкіри багато в чому залежить від способу життя, харчування та догляду. Значно загальмувати вікові зміни дозволяє професійне обладнання для косметології. Серед великого асортименту приладів особливу увагу привертають сучасні лазерні апарати. Професійне застосування дозволяє виглядати красиво незалежно від віку.

Лазерні установки дозволяють виконувати широкий спектр косметологічних завдань щодо омолодження та підтримання гарного стану шкірних покривів. Сучасні технології у комбінації з досвідченими діями фахівців дозволяють отримати позитивний довгостроковий ефект.



Що можна робити за допомогою лазера

На сьогодні практично кожен косметологічний центр має у своєму арсеналі лазерні установки. За рахунок індивідуального налаштування та коригування проникнення променів у шари шкіри, можна вирішити більшість естетичних проблем. Крім того, профілактичне опрацювання попереджує виникнення зморшок, пігментації, вирівнює структуру та захищає від вугрового висипу.

Представники компанії MedicaLaser розповіли, які косметологічні проблеми можуть вирішити сучасні лазерні установки:

  • Акне. Причиною виникнення вугрів на поверхні шкіри є активний розвиток бактерій, спровокований запаленням сальних залоз. Вплив лазерного променя стимулює реакцію у клітинах шкіри з вироблення вільних радикалів. Все це пригнічує знищує бактеріальні форми, посилює синтез еластину та колагену. Як наслідок, шкіра стає більш пружною та доглянутою. Окрім терапії акне спостерігається вирівнювання рельєфу та відновлення здорового стану шкіри.
  • Капілярна сітка. Неприємна естетична проблема, коли через розширення судин проявляється гемангіома у вигляді «зірочок». Усунути дефект можна лазером за рахунок впливу на різні шари дерми. Точковий ефект дозволяє закупорювати судини до повного зникнення з поверхні.
  • Лазерна біоревіталізація. Процедура спрямована на насичення шкірного покриву гіалуроновою кислотою без болючих уколів. Молекули кислоти проникають безпосередньо у клітини під впливом роботи інфрачервоного променя. Паралельно нормалізується процес мікроциркуляції у шкірі, що покращує її вигляд.
  • Епіляція. Обробка шкірного покриву неодимовим лазером дозволяє безболісно зупинити ріст волосся будь-якій ділянці тіла. Через 5-10 процедур можна повністю заблокувати роботу фолікулів, які продукують меланін. Як наслідок, протягом наступних п’яти років можна забути про необхідність епіляції. Щоб завжди мати ідеально гладку шкіру, рекомендовано проводити профілактичні процедури один раз на рік.
  • Омолодження. Даний вид апаратної косметології дозволяє виконати внутрішній підігрів дерми, що стимулює оновлення клітин та активізацію метаболічних процесів. При цьому посилюється вироблення еластину та колагену, що веде до розгладжування зморшок, видалення пігментації та підвищення пружності.

І це лише основні процедури, які можна виконувати із застосуванням косметологічних лазерних установок. Часто такі апарати використовують для видалення шрамів, бородавок, татуювань, розтяжок, перманентного макіяжу тощо.

Однією з головних переваг лазерної косметології є висока швидкість дії, відсутність болю та дискомфорту. Більш того, не потрібне тривале відновлення або дотримання суворих обмежень. Після процедури можна продовжувати вести звичний ритм життя. При цьому вартість таких послуг є цілком прийнятною та по кишені кожному, хто хоче виглядати красиво та молодо.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #косметологія, #лазер, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: