У Тернополі з вікна квартири чоловік викидає меблі та речі: що відбувається

Опубліковано:
8 Вересня, 2023

На Корольова чоловік викидає речі з вікна квартири. Уже полетіли тумбочки, ноутбук та інше. На місці є швидка та рятувальники.

  • Бригаду швидкої на місце події ще о 18:03 викликала поліція, – говорить заступниця директора Центру екстреної медичної допомоги Тернопільщини Ганна Мончак.

За її словами, наразі чоловік продовжує викидати речі з квартири. З вікна вже полетів пилосос, праска, гладильна дошка тощо, але про пральну машинку – це неправда.

Наразі правоохоронці чекають дозволу на штурм.

Медики тримаються на безпечній відстані. Ганна Мончак додала – після штурму вони визначать стан чоловіка і вирішать, що з ним робити. Можливо, у нього психоемоційне збудження або психічний розлад, пише “20 хвилин”.”20 хвилин” отримали інформацію й від речника Головного управління Нацполіції у Тернопільській області Сергія Крети.

За його словами, тернополянин 1993 року народження, який сам проживав у квартирі на другому поверсі будинку на Корольова, раптом почав викидати речі домашнього вжитку. Правоохоронці дізналися, що чоловік перебуває на обліку у лікаря-психіатра. Викликали медиків.

Поліцейським вдалося увійти до квартири. Чоловіка відправили в медзаклад на лікування. Під час інциденту ні сам винуватець, ні інші люди не постраждали.

Станом на 20:15 працівники усіх служб роз’їхались.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернополя, #поліція, #швидка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: