Освітяни ЗУНУ провели День знань з бійцями на передовій

Опубліковано:
2 Вересня, 2023

У День знань ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк, голова Вченої ради Андрій Крисоватий, проректори, декани, на знак подяки нашим воїнам, із волонтерською місією від усього трудового і студентського колективу, великої і вдячної родини ЗУНУ приїхали до бійців з Тернопілля, які на передовій забезпечують нам можливість розпочати новий навчальний рік.

«Це найменше, що ми можемо зробити для наших захисників, які щодня докладають титанічних зусиль, щоб стримувати ворога. Сьогодні ми передаємо нашим військовим речі, які допоможуть наблизити перемогу, адже це наша спільна мета! Ми хочемо, щоб майбутнє наших дітей та України було мирним та щасливим, тому підтримуємо ЗСУ усіма силами», – зазначила ректор ЗУНУ Оксана Десятнюк.

Голова вченої ради Андрій Крисоватий додав: «Ця ініціатива – подяка українським захисникам. Без них у нас не було б надії на завтрашній день та мирне небо над головою кожного українця.

Завдяки нашим Героям ми розпочинаємо навчальний рік із новими силами, ідеями, а головне – щирою вірою у серцях. Уся університетська родина класичного університету Тернополя усвідомлює, наскільки важливо підтримувати ЗСУ: волонтерством, діями, молитвами, злагодженою роботою кожен на своєму місці!»

Адміністрація класичного університету Тернополя передала командиру військової частини, випускнику ФЕУ 2012 року, Володимиру Рудику квадрокоптер Mavic, військові аптечки, маскувальні сітки, кікімори, мобільні ноші, окопні свічки, виготовлені колективом бібліотеки імені Л. І. Каніщенка ЗУНУ, медикаменти та інші необхідні речі для Збройних Сил України.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ЗУНУ, #на передовій, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Оксана Десятнюк, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: