Тернопільський апеляційний суд визнав депутатку міськради винною у п’яній їзді за кермом власного авто

Опубліковано:
29 Серпня, 2023 о 23:13

29 серпня, у Тернопільському апеляційному суді нарешті відбувся розгляд апеляційної скарги захисника депутатки Тернопільської міської ради Мар’яни Юрик-Том’як на рішення Тернопільського міськрайонного суду, де депутатку визнали винною в тому, що вона сіла за кермо власного авто напідпитку. 

Пишуть Тернополяни. 



Суддя Тернопільського апеляційного суду Василь Сарновський скаргу адвоката Мар’яни Юрик – Тараса Строценя відхилив, а постанову міськрайонного суду про притягнення до адмінвідповідальності депутатки за керування напідпитку, за статтею 130 КУпАП, залишив в силі.

Відтак, Мар’яна Юрик має сплатити 17 тисяч гривень штрафу та її позбавлять права керувати авто, терміном на один рік. 

Тернопільський апеляційний суд, поряд з Тернопільським міськрайонним, фактично визнав чинну депутатку ТМР від партії “ЄС”  Мар’яну Юрик-Том’як винною у п’яній їзді, хоча раніше депутатка говорила, що це все “фейк” та наклепи її політичних опонентів, згодом відповідний пост з власної сторінки у ФБ видалила, і офіційно пресі жодних коментарів з початку і до завершення судових розглядів не давала. 

Додамо, 7 травня цього року, в комендантську годину – о 1 годині 46 хвилин ночі в Тернополі на площі Героїв Майдану, депутатка Тернопільської міської ради від партії “ЄС” Мар’яна Юрик – Том’як керувала транспортним засобом “CITROEN C3”, перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння.

Тоді алкотестер показав результат – 1,88 проміле алкоголю в крові. 

Мар'яна Юрик

Мар’яна Юрик.  Фото з мережі Інтернет

На початку червня Тернопільський міськрайонний суд визнав жінку винною та зобов’язав сплатити штраф плюс – позбавлення правом керування авто, терміном на один рік. Депутатка разом з адвокатом подали апеляцію.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #cel, #fkrjujkm, #маряня юрик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: