Олегу Барні присвоєно орден “За мужність” ІІІ ступеня посмертно

Опубліковано:
29 Серпня, 2023

Олегу Барні посмертно присвоєно орден «За мужність» ІІІ ступеня. Барна загинув піс час штурму на Донеччині 17 квітня 2023 року у віці 55 років.

Він був військовослужбовцем 68-ої окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша. З 2014 року Олег почав боронити нашу державу, й продовжив захищати її з початком повномасштабного вторгнення до останнього подиху.

За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, за самовіддане виконання військового обов’язку Олег Барна отримав свою нагороду. Ми не забудемо того, що зробив для перемоги Барна й не забудемо ще багато хлопців, що справедливо заслуговують нагороди.

Олег Барна був принциповим правдолюбом, щирим патріотом своєї країни, людиною епохи, сталих ідеологічних цінностей і переконань. За це і загинув у боротьбі з одвічним ворогом — російським окупантом.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вйна, #за мужність, #загинув, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олег барна, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: