Умови тримання засуджених в місцях несвободи на Тернопільщині відповідають європейським та міжнародним стандартам

Опубліковано:
24 Серпня, 2023

Начальник Тернопiльської ОВА вiдвiдав «Збаразьку виправну колонiю № 63». Основна мета вiзиту – проаналiзувати поточний стан справ виправного закладу вiдповiдно Стратегiї реформування пенiтенцiарної системи на перiод до 2026 року. Таку Стратегiю схвалив Кабiнет Мiнiстрiв України 16 грудня 2022 року.

В Тернопiльськiй областi робота в цьому напрямку проводиться успiшно. Оглянувши виробниче пiдприємство колонiї, чергову частину, гуртожитки, вiддiлення ресоцiалiзацiї та iншi побутовi примiщення колонiї, Володимир Труш вiдмiтив, що умови тримання засуджених в мiсцях несвободи вiдповiдають європейським та мiжнародним стандартам.

Всi жiнки, якi вiдбувають покарання, забезпеченi роботою на пiдприємствi з пошиття одягу, зокрема, спецiального та форменого, постiльних приналежностей, iнших швейних виробiв. В умовах воєнного стану це є важливим елементом змiцнення обороноздатностi держави, виготовлення продукцiї для потреб Збройних Сил України та Територiальної оборони.

Також одним iз прiоритетних напрямкiв подальшого розвитку кримiнально-виконавчої служби є налагодження, активiзацiя та розширення взаємодiї i спiвпрацi з органами виконавчої влади та мiсцевого самоврядування.

Це та iншi питання обговорив начальник ОВА з представниками силових структур областi та працiвниками «Збаразької виправної колонiї № 63».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Збаразька виправна колонiя, #ОДА, #Труш
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: