На Тернопільщині працівники крали дизпаливо з тепловозів

Опубліковано:
19 Серпня, 2023

На Тернопільщині викрили трьох працівників державного підприємства, які крали дизельне пальне з тепловозів. Співробітники управління стратегічних розслідувань затримали чоловіків в той момент, коли вони якраз зливали паливо в спеціальну тару. Зловмисникам повідомили про підозру про злочин. Однак поліція вивчає документи та записи, щоб встановити інших причетних до крадіжок.

Чоловіки, працівники локомотивного депо, крадіжки дизпалива здійснювали систематично. Робили це переважно під час своїх нічних змін. За один раз з тепловозів зливали до 200 літрів пального і намагалися продати його за кілька днів. Наступного чергування схема знову повторювалася.

Зловмисники мали чітку організацію роботи, і кожні продані літри палива обліковували у записниках. «Під час проведення огляду місця події було вилучено викрадене дизельне паливо та інші речові докази. Окрім цього, за участю слідчих, одночасно було проведено 9 обшуків, за результатами яких вилучено три автомобілі, з допомогою яких, ймовірно, перевозили крадене пальне, мобільні телефони, сім-картки, блокноти із записами», — повідомили в поліції Тернопільщини в п’ятницю, 18 серпня.

Працівники, причетні до крадіжок, записували все: дату зливу пального, об’єм краденого та осіб, яким продавали паливо. Наразі правоохоронці вивчають знайдені документи і встановлюють, скільки правопорушники викрали дизелю.

Працівникам підприємства вже повідомили про підозру за ч. 4 ст. 185 КК України (Крадіжка, вчинена у великих розмірах,чи в умовах воєнного стану). Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дизель, #злодії, #кримінал, #локомотив, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: