Автошини Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 – міцні, довговічні та реально безпечні, з акцентом на спортивній керованості

Опубліковано:
17 Серпня, 2023

Продукція бренду Гудієр славиться своїми відмінними їздовими характеристиками, стильним дизайном та зносостійкістю. Одна з представниць даного виробника та сегмента UHP, що отримала визнання багатьох фахівців шинної галузі – літня гума Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6. Модель демонструє чудове зчеплення з покриттям, яким керує спеціальний пористий матеріал. Як заявляє виробник, покришки здатні краще відчувати рельєфи дорожнього полотна.

Докладніше про автошини Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6

Ця літня модель вийшла на ринок у 2022 році. Інженерам компанії Гудієр вдалося створити шини максимально безпечні та одночасно комфортні. Шини Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 стали одним із найуніверсальніших зразків в асортименті виробника.

Високих показників вдалося досягти за рахунок застосування технології адаптивної контактної плями Active Braking. Зміна площі контакту відбувається через навантаження, тобто при здійсненні різких маневрів, пляма контакту на шині збільшується, що створює більший рівень зчеплення.

Головні особливості:

  • Продуманий протектор спроектований з урахуванням основних функцій, які має вирішувати шина. За рахунок ребер поздовжньої спрямованості забезпечується швидкий розгін та курсова стійкість.
  • Оптимізована форма блоків говорить про знижений опір коченню, а згладжені грані плечових зон свідчать про хорошу керованість на поворотах.
  • Миттєвий відтік рідини та бруду з робочої зони здійснюється завдяки дренажним каналам, що знаходяться у центрі покришки.
  • Поліпшений склад гумової суміші, використовувалися нові смоли, які посилюють адгезію на мокрому дорожньому покритті.
  • Досягається відмінна керованість на сухому асфальті завдяки точній передачі потужностей, а також за рахунок щільного з’єднання каркасу з протектором.

Модель Eagle F1 Asymmetric 6 впевнено долає нерівності на шляху і відмінно поводиться в негоду. Показник ефективності гальмування на мокрому полотні покращено до 5%, у дизайні протектора реалізовані глибокі дренажні канавки, що блискавично евакуюють бруд та воду з плями контакту за межі колеса.

Якщо ви власник потужного або спортивного автомобіля, то рішення купити шини Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 буде вірним. Гальмівний шлях біля покришки скорочується через зміну блоків протектора, а тому в негоду, дощ рівень безпеки керування транспортним засобом збільшується.

Преміум автошина Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6: у чому її переваги

До безперечних переваг даної моделі варто віднести коротку гальмівну дистанцію, непогану керованість і їздовий комфорт за рахунок поглинання вібрацій і шумів. Крім цього, до переваг гуми відносяться:

  • надійне зчеплення покришки з мокрою та сухою дорогою;
  • по-справжньому люксова комфортність під час їзди;
  • швидкий відгук на кермові команди;
  • знижену паливну витрату палива (або заряду для електричних автомобілів);
  • ідеальне збалансування шини за рахунок застосування якісних матеріалів.

Ще однією перевагою автопокришок марки Goodyear модельного ряду Eagle F1 Asymmetric 6 є той факт, що вони підходять для електромобілів. Також, купити шини Гудієр варто і власникам компактних міських автомобілів, спортивних купе, престижних седанів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автошина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шина
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: