До Дня Незалежності у Тернополі відзначатимуть жінок, які наближають перемогу

Опубліковано:
8 Серпня, 2023

У Тернополі вже традиційно відзначатимуть жінок, які роблять все можливе і неможливе для України. Урочистості традиційно проведуть до Дня Незалежності, а зараз жителів Тернопілля просять пропонувати кандидатури – жінок, які точно варті відзнаки.

“Кожного року наша Асоціація жінок України “ДІЯ”. Тернопіль до Дня Незалежності відзначає жінок, які своєю працею самовіданно «тримають» цю незалежність і боряться за неї поряд з чоловіками.

Українки — це сильні та талановиті, наполегливі та працьовиті, розумні й дуже впливові жінки, які багато сторіч змінювали історію не лише власної держави, а й усього світу.

Тож за традицією, цього року ми знову хочемо відзначити та подякувати нашим величним жінкам, які своєю невтомною працею наближають час перемоги”, – наголосили в Асоціації жінок України “ДІЯ”. Тернопіль.

Хто знає таких жінок, просять написати про них у месенджер на офіційній сторінці Асоціації.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Асоціації жінок України “ДІЯ”, #дія
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: