У Збаражі підписали важливий документ: подробиці

Опубліковано:
6 Серпня, 2023

У Збаражі був підписаний важливий документ – Меморандум про взаєморозуміння та науково-технічне співробітництво між Збаразькою міською радою, інженерним батальйоном угруповання військ “Захід” та ТОВ “MOST – УКРАЇНА” (керівник Олександр Твердохліб) – офіційним ексклюзивним представником американського виробника деревообробного обладнання та інструменту Wood-Mizer в Україні.

Про це повідомляє Роман Полікровський.

“Завдяки нашій тісній співпраці з, військовими та потужною американською виробничою структурою, нашому об’єднанню навколо прагнення до Перемоги, буде налагоджено виготовлення збірних бліндажів для встановлення і використання їх у зоні бойових дій.Приємно, що у заході взяв участь український консул в США, наш земляк, збаражанин, Василь Перець, який також багато допомагає для потреб ЗСУ і запевнив, що буде й надалі допомагати нашим військовим! Щиро дякую Олександру Твердохлібу та компанії ТОВ “MOST – Україна” за обладнання, яке буде надане для цього важливого проекту, командуванню угруповання військ “Захід” і особлива подяка нашим військовим за мужність та наближення перемоги! Разом переможемо!”, – йдеться у повідомленні.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Збараж, #роман полікровський
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: