Поліція охорони Тернопільщини здійснює пожежний нагляд за понад 440 об’єктами

Опубліковано:
4 Серпня, 2023 о 11:01

Це не тільки помешкання громадян, а й офіси, складські й торгові приміщення, помислові об’єкти тощо. Всі вони під’єднані до пульта централізованого спостереження, тож на кожне спрацювання сигналізації негайно реагують поліцейські охорони. Таким чином вдається запобігти займанню чи поширенню вогню, а також отруєнню чадним газом. 

– Детальніше про пожежну безпеку ми інформуватимемо громадян у межах нового етапу проєкту поліції охорони «Створюємо простір вашої безпеки», що буде тривати в Україні від 1 по 31 серпня, – розповідає заступник начальника Управління поліції охорони в Тернопільській області Олексій Дзюра.    Не всі знають, що поліція охорони надає послуги із встановлення і обслуговування систем пожежної сигналізації в помешканнях громадян та на об’єктах різного призначення,  а також здійснює пожежний нагляд.

Оперативність поліцейських охорони настільки висока, що зазвичай пожежу вдається локалізувати на етапі загоряння. Коли на об’єкті спрацьовують датчики температури чи диму – на сигнал приїжджає наряд реагування і діє відповідно до ситуації. Таким чином ми зберігаємо і майно громадян, і ресурси рятувальників.



Захистіть і ви своє майно за допомогою пожежної сигналізації і поліції охорони. Консультації та замовлення послуг – за номером 9899. Цілодобово і безкоштовно з мобільного. 

Управління поліції охорони
в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #поліція охорони
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: