Дрони-камікадзе, які воїни отримали від тернопільського мецената Ігоря Гуди, успішно працюють по ворожих цілях

Опубліковано:
21 Липня, 2023

Тернопільський військовий і журналіст Михайло Ухман розмістив цей пост у себе на сторінці. Він про те, наскільки потрібна нашим воїнам правильна техніка на фронті і підтримка людей.

Інвестуйте в перемогу. 

Українські воїни намагалися відбити позицію, де засіли російські окупанти, щоб звідти планувати подальший наступ. Нашим козакам це ніяк не вдавалося, ворог закопався і прострілював усе перед собою. Снарядів, щоб вибити окупантів з бліндажа в нас не вистачало.

Командир піхоти звернувся за допомогою до групи аеророзвідки, яка вміло використовувала дрони камікадзе. Хлопці приїхали, провели легеньку дорозвідку, взяли два дрони-камікадзе і знищили позицію московитів. 

Чотири окупанта більше не зможуть воювати, одному вдалося втекти. Українські воїни зайняли позицію і почали готуватися до наступних дій.

Ця історія на замітку всім: командирам-офіцерам, солдатам, волонтерам, чиновникам… Нам потрібні дрони, нам потрібно вкладати кошти у виробництво дронів, щоб бити російських окупантів і берегти життя воїнів на фронті.

Дивіться на світлину – це дрони камікадзе, які ми отримали від мецената і бізнесмена – Ігоря Гуди. Завдяки пану Ігорю, ми закупили певну кількість дронів, два з них уже вдало відпрацювали. Скоро будуть нові результати.

Я закликаю усіх, хто може інвестувати у перемогу – беріть приклад з пана Ігоря. Стадіони, дороги, нові автомобілі – все це буде потрібно після перемоги. Зараз завдання номер один – бити ворога, інакше цими дорогами, на цих стадіонах може ступати нога окупанта. 

Ігор Богданович, щиро дякуємо за Ваш вклад у боротьбу. Дякуємо за постійну підтримку українських воїнів. Чекайте новин від нас, скоро Ваші пташки принесуть, ще більше щастя для українців.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Дрони, #ігор гуда
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: