Золоті ланцюжки – для образів у різних стилях

Опубліковано:
13 Липня, 2023 о 13:29

Якщо ви хочете освіжити наряд, або зробити потрібний акцент (на шик, елегантність чи спортивність), треба гармонійно підібрати всі елементи образу і не випустити з уваги аксесуари. Якщо прикраси не підходять по стилістиці, вважайте свій образ програшним.

Цепь золотая плетение сингапур



Добре, що у сучасного споживача по-перше, є величезний вибір в плані аксесуарів. По-друге, консультанти Злато завжди допоможуть з підбором потрібного ювелірного виробу. По-третє, ціни на ювелірні шедеври відрізняються демократичністю. Але оскільки асортимент справді величезний, то у покупця може виникнути проблема з вибором. В такому випадку краще купити щось мега красиве, але ультра універсальне. До таких супер прикрас відносять золоті ланцюжки https://zlato.ua/ru/f-gold_585-chain/. Чому? Бо вони актуальні всюди, завжди і прекрасно доповнюють луки в різних стилях. Крім того золотий ланцюжок додасть вашому образу елегантності  і навіть розкішності.

Плетіння – як візитівка

Золоті ланцюжки відрізняються в залежності від того, який саме сплав використовується. Це впливає на колір виробі і він може бути:

  • Червонуватим;
  • Жовтим;
  • Рожевим;
  • Білим.

Також мануфактури пропонують золоті ланцюжки виконані з різних сплавів. Виглядають таки вироби дуже статусно. Ще одна особливість прикрас – довжина. Це залежить від того як ви плануєте носити аксесуар. Якщо на шиї – ланцюжок буде довший ніж його «колега», який призначений для носіння на зап’ясті або навіть на нозі.

Ланцюжки на шию теж бувають короткі і подовжені. Як правило, подовжені моделі носять і “соло”, і в тандемі з кулонами або ладанками.

Ще одна особливість – декоративні елементи. Тут використовуються як коштовні каміння, так і різні техніки обробки дорогоцінного металу. Головне, що всі вироби виконані з золота високої проби і оснащені надійними і простими застібками. Оскільки ланцюжок з золота це прикраса яка актуальна в різних «гардеробах», виробники пропонують колекції для дорослих та дітей, для жінок, чоловіків і унісекс моделі.

Але головна особливість, яка є візитівкою кожного виробу – це тип плетіння тобто спосіб, яким з’єднані кільця. Сама форма «кілець» теж може бути різна, які і кількість їх рядів у одному ланцюжку. Для чоловічих моделей характерна масивність. Жіночі серії більше елегантні та делікатні. Хоча, сучасні панянки теж не відмовляються від масивних прикрас які здатні підкреслити їх тендітність. Існує десятки, а може вже і сотні типів плетінь і кожне з них виглядає  по-своєму. Сказати яке найпопулярніше складно бо комусь до вподоби Бісмарк, хтось віддає перевагу «Змійці» чи «Якірній» варіації.

Цепь золотая плетение бисмарк

Головне, що всі версії доступні як по кількості пропозицій, так і по ціні. Експерти Zlato радять перед покупкою познайомитися з колекціями кількох мануфактур (зробити це вийде за допомогою фото). Так ви зможете оцінити дизайн виробу і вибрати підходящу модель.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ланцюжок, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: