Правоохоронці відвідали оздоровчий заклад на Теребовлянщині

Опубліковано:
10 Липня, 2023 о 10:36

У дитячому оздоровчому закладі «Промінь», що в Долині на Теребовлянщині, відбувся день спілкування з правоохоронцями – ювенальної превенції, кінологами і поліцейськими охорони.

Із головними правилами безпеки на щодень юних відпочивальників ознайомив начальник відділу ювенальної превенції УПД ГУНП в Тернопільській області Петро Тихович. У захопливій формі гри діти дізналися багато інформації, що рятує життя, і поділилися особистими історіями про випадки булінгу і шахрайства.



Особливу цікавість у школярів викликали зразки охоронного обладнання. Про те, як з його допомогою зробити своє помешкання безпечним розповів начальник центру технічної охорони УПО Володимир Слідзевич.

null
null

Поліцейські охорони Назарій Керніцький та Едуард Синьків ознайомили дітей із засобами спеціального захисту, комплектуванням службового автомобіля, допомогли всім охочим приміряти бронежилети й шоломи.

Проте найбільше симпатій дісталося службовому псові Рему, який не тільки продемонстрував свої навички, а й терпляче переніс тривалу фотосесію.

Управління поліції охорони
в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #поліція охорони
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: