Тернопільський окружний адмінсуд поновив Василя Хомінця на посаді начальника обласної Держпродспоживслужби

Опубліковано:
23 Червня, 2023 о 09:05

Тернопільський окружний адміністративний суд поновив Василя Хомінця на посаді начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області.

Після трьох років судової тяганини рішення озвучили сьогодні, 22 червня. Воно підлягає до негайного виконання. 



Про це повідомляє адвокат Віталій Сідоров.

“Суть справи: за результатами проведення щорічного оцінювання результатів виконання завдань державним службовцем, який займає посаду державної служби категорії «Б» або «В», за 2020 рік Хомінцю В.П. була виставлена негативна оцінка, що підтверджується Висновком щодо оцінювання результатів службової діяльності”, – пише адвокат.

Ця оцінка стала підставою для подальшого звільнення Василя Хомінця з посади начальника ГУ Держпродспоживслужби в Тернопільській області. 

“Справа вже перебувала на розгляді у Верховному суді, постановою якого задоволено касаційну скаргу Хомінця В.П. про скасування  рішення Тернопільського окружного адміністративного суду  та постанову Восьмого апеляційного адміністративного суду, якими відмовлено у задоволенні позову про поновлення на посаді начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області”, – зазначив Віталій Сідоров.

Справа № 500/72/21

Адміністративне провадження №К/9901/42369/21.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #василь хомінець
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: