У Чорткові розпочався міський етап гри «Сокіл» («Джура»). Участь у ньому беруть учні  загальноосвітніх Чортківської громади.

Це всеукраїнські змагання, які проводять для виховання у молоді національно-патріотичних переконань, підготовки школярів до творчої праці, до військової служби та захисту своєї Батьківщини шляхом залучення до оборонно-масової та військово-спортивної патріотичної роботи. Про це написали на сторінці Чортківської міської ради у мережі Facebook:



«Учасники разом із наставниками та тренерами пройшли урочистою ходою від Палацу дітей та юнацтва до площі Героїв Євромайдану, де і відбулося відкриття. Після того команди почали змагатися на центральній площі міста в категорії «Стройовий впоряд», а продовжилися випробування на базі Чортківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2. Другий день гри «Сокіл» («Джура») проходитиме на чортківському пляжі, де команди утворюватимуть справжнє наметове містечко та мірятимуться силами у тактичній підготовці та багатьох інших змаганнях», – йдеться у повідомленні.

null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #джура, #сокіл, #чортків
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»
20:15, 25 Вересня, 2024

Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»

ТОП новини тернопільщини: