Голова облради Михайло Головко відзначив кращих випускників Тернопільщини та вручив їм грошові винагороди

Опубліковано:
10 Травня, 2023 о 09:14

У Тернопільській обласній раді відбулось урочисте нагородження випускників і випускниць закладів загальної середньої освіти, які за результатами національного мультипредметного тесту отримали 600 балів. 

За високі результати, одержані при складанні тесту, голова обласної ради Михайло Головко відзначив подяками найкращих випускників Тернопільщини та вручив їм грошові винагороди.



Призначення та виплата таких одноразових премій регламентується Положенням про відзначення преміями учнів, студентів закладів освіти Тернопільщини, яке затверджене рішенням Тернопільської обласної ради. Ця добра ініціатива, яка вже стала традицією, належить депутату обласної ради, голові постійної комісії з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту, нашому побратиму-свободівцю Володимиру Мисику.  Організація, координація і контроль за наданням грошових винагород учням, студентам закладів освіти здійснюється Тернопільським обласним комунальним інститутом післядипломної педагогічної освіти, – каже Михайло Головко.

Щиро бажаємо нашим випускникам не зупинятися на досягнутому, впевнено крокувати у майбутнє, легко підкорювати всі вершини. Пам’ятайте, що ви – надія та опора Української Держави! Нехай почуття патріотизму, щирої любові до рідної землі надихає вас на нові та важливі звершення на благо Тернопільщини та України. Всі разом будемо розбудовувати нашу державу після Перемоги!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #михайло головко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: