Восьму річницю з дня створення Тернопільського військового коледжу відзначили у Збаразькому замку

Опубліковано:
31 Березня, 2023

Восьму річницю з дня створення Тернопільського коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою відзначили у Збаразькому замку. Привітати працівників навчального закладу та курсантів прийшли представники влади.

«Курсанти коледжу це майбутнє нашої держави. Їм належить за будь-яких обставин примножувати славу України, захищати її волю, дбати про українців та українок, які будуть поруч. Багато з них служитимуть в ЗСУ, але я сподіваюся, що це буде вже в мирній країні. Нехай вас береже Бог! Віримо у вас! Слава ЗСУ! Слава Україні!», – сказав голова обласної військової адміністрації Володимир Труш. 

Кожен присутній мав змогу подякувати воїнам, а також долучитися до збору коштів на потреби 105-тої окремої бригади тероборони ЗСУ. Для цього треба було купити унікальні марки Тернопільського коледжу присвячені, 8-ій річниці створення закладу або просто пожертвувати гроші у скриньку.

Привітали також працівників і вихованців коледжу представники Національного заповідника “Замки Тернопілля”. Зокрема, у мережі Facebook вони написали:

«Важливу роль у становленні майбутніх офіцерів відіграє військово-патріотична складова виховного процесу. Усі визначні події як училища,так і міста, проходять за участю курсантів навчального закладу», – йдеться у повідомленні.

null

null

null

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військовий коледж, #головко, #Труш
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: