Тернопільським спецпризначенцям благодійники передали тепловізори

Опубліковано:
15 Лютого, 2023 о 19:10

Тернопільським спецпризначенцям, які зараз перебувають на фронті, благодійники передали два тепловізори.  Ці речі надіслала українська громада Іспанії за сприяння благодійного фонду “Доля надії”.

«Як розповідає представник благодійного фонду «Доля надії» Андрій Мукан, їхня організація заснована у 2016 році лікарями. На даний час її керівники перебувають на фронті та надають медичну допомогу військовим. Благодійний фонд активно співпрацює з українськими громадами, які перебувають за кордоном. У взаємодії з асоціацією українців в іспанській автономній провінції Країна Басків «Україна-Euskadi» вдалося придбати та відправити для тернопільських поліцейських не один цінний вантаж – від медикаментів до різного обладнання. Цього разу передали їм на потреби два тепловізори. Правоохоронці щиро вдячні представникам благодійного фонду і українській діаспорі в Іспанії за допомогу», – розповіли в управлінні ГУ НА в Тернопільській області.



null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Доля надії
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: