«Враження таке, що війна йде саме там»: тернополянка про стан укриття в навчальному закладі

Опубліковано:
7 Січня, 2023 о 18:04

Тернополянка Наталія Швайка Репак у соцмережі Facebook показала стан укриття в Технічному коледжі ТНТУ на наголосила на занедбаному стані приміщення.

Жінка звернула на це увагу відповідальних осіб зі сфери освіти та представників влади:



«8 років війни, 8 місяців повномасштабного вторгнення, 2 місяці навчання і ось таке бомбосховище у Технічний Коледж ТНТУ м Тернопіль. Враження таке, що війна йде саме там. Бруд, 10-15 сантиметровий шар пилу, сміття, якісь незрозумілі постаменти з цегли, на які покладені брудні пуфи від якихось викинутих брудних м’яких частин. І в ньому учні перебувають годинами під час тривоги. Незрозуміло яким чином це приміщення було прийняте до експлуатації Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Міністерство освіти і науки України Тернопільська обласна державна адміністрація Тернопільська обласна рада Olya Khoma Освітній омбудсмен Сергій Горбачов Володимир Труш Михайло Головко

Чи виділені кошти на облаштування даного приміщення? Бо воно в такому незмінному стані від 1вересня, щонайменш. Де туалет? Де питна вода? Коли там хоча б приберуть і забезпечать можливість присісти. Ви хоча б уявляєте чим дихають діти годинами?

Друзі, давайте не будемо байдужими, так бути не повинно! Так, в країні війна, але вона триває вже 8 років. Всі навчальні заклади повинні були облаштувати укриття до початку навчального року. Оце облаштоване укриття???», – написала Наталія Швайка Репак.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: