«За кермом у стані наркотичного сп’яніння», – на Тернопільщині затримали водія

Опубліковано:
30 Січня, 2023

У Монастириськах на Тернопільщині затримали водія, який кермував автомобілем у стані наркотичного сп’яніння. Чоловікові 24 роки. Він житель Бучача. Їхав автомобілем марки «Audi», – про це розповіли в управління Національної поліції Тернопільської області.

«Під час нагляду за безпекою дорожнього руху, співробітники сектору поліцейської діяльності міста Монастириськ зупинили автомобіль. Спілкуючись з водієм, правоохоронці помітили в нього ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловік від огляду категорично відмовився. На прохання працівників поліції надати для огляду свій транспортний засіб на предмет ймовірного зберігання наркотичних речовин, водій відмовився та зачинив автівку. Поліцейські вилучили автомобіль та помістили на арештмайданчик для проведення подальшої перевірки. Правопорушника раніше неодноразово притягували до адміністративної відповідальності за керування транспортними засобами у стані сп’яніння», – повідомили поліцейські.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кримінал, #наркотики на тернопільщині
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: