24 січня у Києві Budmall проводить День відкритих дверей

Опубліковано:
23 Січня, 2023

24 січня у Києві Budmall проводить День відкритих дверей на виставковому майданчику на вул, Булаховського, 2.

Тут можна буде поспілкуватися з виробниками, дизайнерами, проектантами, менеджерами на тему модульного та каркасного будівництва,отримати кваліфіковані поради від провідних експертів.

А сьогодні команда Budmall отримає номінацію «За відбудову Нової України» в рамках «Charity 100лиця» за заслуги по відбудові країни.

Війна негативно вплинула на будівельний бізнес, який або зупинився, або був замороженим. Проте, минає 11 місяців з початку війни, ми розуміємо, що життя продовжується, і успіх нашої Перемоги залежить у тому числі і від підприємців. Будівельні компанії попри всі випробування шукають нові шляхи розвитку. Ми готові до того, що ризики з’являться на кожному етапі: енергетика,логістика, фінансування, терміни, матеріали тощо. Однак Budmall продовжує працювати! – пише в соціальній мережі засновник Budmall Тарас Демкура. 

Модульні і каркасні будинки популярні в Україні завдяки швидкості зведення, екологічності та енергоефективності споруд. Популярність такого житла зростає, адже отримати готовий будинок з внутрішнім облаштуванням можна за півтора місяці. Це дійсно вигідно! Budmall попри випробування, які підкидає війна.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Budmall, #Демкура
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: