Для працівників Тернопільського коледжу провели навчання з охорони праці

Опубліковано:
20 Січня, 2023

У Тернопільському коледжі провели навчання по 16-годинній програмі з питань охорони праці. Це були навчання для усіх працівників закладу.

Їх знайомили із загальними положеннями з питань охорони праці, інструкціями щодо специфіки виконання робіт. Заняття провела інженер з охорони праці коледжу Юлія Левицька. 

«Заслухали основні вимоги нормативно-правових актів з охорони праці щодо дотримання вимог безпеки під час проведення навчання та виконання технічних робіт. Проаналізували нещасні випадки, які сталися в закладі у минуломих роках та причини, що призвели до трагедії на робочому місці, проінформували присутніх про першочергові завдання щодо дотримання законодавства про працю, охорону праці та безпеку. Начальник коледжу полковник Вадим Ластовицький особливо наголосив на важливості проведення інструктажів з охорони праці, атестації робочих місць, створенні належних санітарно-гігієнічних умов для працівників та учнів. Також у коледжі було проведено перевірку знань всіх працівників задіяних у навчанні», – повідомили на сторінці Тернопільського коледжу у мережі Facebook.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коледж, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: