Відома волонтерка подякувала директору ТзОВ “Бучачагрохлібпром” Казимиру Попілю за допомогу

Опубліковано:
19 Грудня, 2022 о 12:05
Відома тернопільска волонтерка Христина Феціца подякувала директору ТзОВ “Бучачагрохлібпром” Казимимиру Попілю за допомогу у придбання якісних коліс для автомобілв на фронтів. 

Безмежно дякую ТзОВ “Бучачагрохлібпром” та особисто Казимиру Ярославовичу за хорошу та дуже якісну резину на бойових коней на фронті! Дякую, що Ви завжди поруч! Дякую за постійну допомогу та підтримку наших захисників! Дякую, що робите все для спільної Перемоги!  – написала волонетрка у соціальній мережі. 

null

Варто зауважити, що така допомга з придбанням резини для авто і навіть самих автомобілів є не поодинокою. Бучачхлібпром на чолі з Казимиром Попілем від початку росйського вторгення активно джопомагає ЗСУ і пришвидшує перемогу.



А нещодавно Казимир Попіль разом з благодійним фондом Хвилі змін допоміг придбати автівку для воїнів Правого Сектуру, які захищають південні рубежі України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #попіль, #феціца
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: