Була безкоштовна, а тепер треба платити: у центрі Тернополя облаштують платну парковку

Опубліковано:
8 Грудня, 2022

Новий паркувальний майданчик скоро з’явиться поблизу розважального комплексу в центрі Тернополя. 

Відповідне рішення було прийнято на черговому засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради з метою належної організації паркування транспортних засобів. Зокрема, було затверджено результати конкурсу з визначення суб’єктів господарювання – операторів паркування транспортних засобів у місті Тернополі.

 «Новий паркувальний майданчик планується влаштувати за адресою вул. Замкова (поблизу РК «Максим»). Загальна кількість місць для паркування транспорту тут становитиме 15 одиниць, з них 13 – для платного паркування, ще 2 місця – для забезпечення потреб паркування осіб з інвалідністю. Графік роботи: щоденно з 08:00 – по 18:00 год», – інформують у мерії Тернополя.

Ознайомитись із режимом роботи вже існуючих платних майданчиків для паркування транспортних засобів у Тернополі можна ТУТ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #парковка у тернополі
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж
17:13, 2 Травня, 2024

“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж

Блоги

ТОП новини тернопільщини: