На Шумщині для медзакладу придбали діагностичне обладнання

Опубліковано:
16 Листопада, 2022

У Шумській громаді придбали ЛОР-комбайн, за допомогою якого можна визначити наявність патологій горла чи носа у пацієнтів. Цей апарат купили за залишкові гроші, які залишилися після продажу старої будівлі. Про це у мережі Facebook написав голова Шумьської громади Вадим Боярський:

«За залишок коштів виручених з продажу старої будівлі стоматології придбано ЛОР-комбайн.

ЛОР-комбайн – автоматизована установка, яка поєднує в собі функціональність та технологічність, вона дозволяє проводити необхідну діагностику патологій горла, носа, а також захворювань середнього та зовнішнього вуха за допомогою ендоскопічного огляду.

Головною відмінністю від звичайного огляду є можливість оглянути ЛОР-органи із сучасним освітленням, що дає змогу одразу поставити точний діагноз. Також за допомогою цієї установки можна максимально зручно і без болю проводити практично всі необхідні маніпуляції, такі як: видалення сірчаної пробки, аспірацію носових ходів та пазух носа, розпилення ліків, промивання мигдаликів і т.д», – пише Вадим Боярський.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лікарі, #медицина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шумськ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: