Змінив кітель кухаря на форму військового: на фронті воює випускник Вишнівецького ліцею

Опубліковано:
7 Листопада, 2022 о 10:19

Випускник Вишнівецького професійного ліцею Сергій Осецький мав змогу працювати кухарем у будь-якому ресторані світу, та змінив свій кітель на військову форму і сьогодні у складі ЗСУ захищає нас від російських окупантів.

Про талановитого випускника та відважного молодого чоловіка розповідають у Вишнівецькому ліцеї.



“За три роки навчання в ліцеї жодного разу не бачили його сумним чи не в гуморі. Не бачили злим, сердитим чи у відчаї, з вкрай рідкою для сучасних дітей властивістю червоніти.

Щоразу думали, що саме він мав би народитися дівчинкою, але в родині шість хлопців, і двоє з них зараз боронять нас в лавах ЗСУ, – пишуть в освітньому закладі, де Сергій опановував фпх кухаря. – Він міг би сьогодні бути вправним шеф-кухарем в якомусь сучасному тернопільському ресторані, бо ми пам’ятаємо неймовірний смак його пирога з рибою, однак цей юнак захищає не лише свою країну, свою землю, а й кожного з нас.

Він заряджає набої в САУ, варить макарони для друзів на вечерю та підгодовує кота й собак, які з’являються поруч. Він захищає, будує державу, стає тим сталевим стовпом, на якому тримаються Віра та Надія кожного українця”. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Сергій Осецький, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: