На Тернопільщині до 3 років в’язниці засудили водія, який у травні кермував автомобілем у нетверезому стані, не впорався з керуванням і через це сильно травмувався пасажир.

Про це розповіли у Тернопільській обласній прокуратурі.

«Прокурор довів у суді, що увечері 22 травня 2022 року водій Audi 80  у стані алкогольного сп’яніння не справився з керуванням автомобілем  на дорозі у селі й  допустив перекидання транспортного засобу. В результаті ДТП один із пасажирів авто отримав численні травми голови і майже місяць лікувався у медичному закладі. Водій – житель Золотниківської громади Тернопільського району. У судовому засіданні він визнав вину у скоєному злочині, але його захисник просив не призначати покарання, пов’язане з позбавленням волі та застосувати статтю 69 КК України. Суд взяв до уваги позицію прокурора щодо можливості виправлення обвинуваченого тільки в умовах ізоляції від суспільства та призначив покарання у виді 3 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 5 років», – повідомили у прокуратурі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДТП, #прокуратура, #суд
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: