Тернопільські лікарі розповіли, що робити, аби уникнути харчових отруєнь
- Опубліковано: Катерина Богуславська
- —
- 24 Серпня, 2022 о 07:05
Тернопільські лікарі рекомендують дбати про своє здоров’я, а значною мірою воно залежить від того, що людина їсть.
Медики наголошують, що важливою є не лише якість продуктів, які купує людина, а й те, як і де вона їх зберігає, чи правильно обробляє перед подачею на стіл та у яких умовах харсується. Фахівці підготували кілька порад на цю тему:
«Наше ставлення до приготування їжі, вибору продуктів, чистоти на кухні є важливим для здоров’я.
Харчові продукти можуть бути забрудненими шкідливими токсинами, хімічними речовинами та містити хвороботворні бактерії, віруси або паразити, що є причиною понад 200 різноманітних недуг — від діареї до онкологічних захворювань.
Правильна обробка, підготовка та зберігання харчових продуктів може зменшити ризик харчових отруєнь та інших недуг, пов’язаних із їжею.
Пам’ятайте правила безпеки харчових продуктів вдома:
Більше рекомендацій на сайті: https://bit.ly/3QCFbs3», – кажуть лікарі.

23:12, 8 Грудня, 2025
17:17, 8 Грудня, 2025
23:01, 6 Грудня, 2025