Тернопільський підприємець Тарас Демкура подарував модульний будиночок родині з Ірпеня

Опубліковано:
19 Серпня, 2022 о 19:05

18 серпня під час доброчинного вечора «Відбудуємо Україну разом» тернопільский підприємець Тарас Демкура з дружиною Іриноюподарували модульний будиночок «Софія» через ГО «Фонд відновлення Ірпіня» ірпінській родині, чиє житло постраждало від бомбардувань.

Це відбулося на відкритті кластера деревообробної промисловості Ukrainian Wooden houses cluster. 



Ми прийняли рішення опікуватися цією родиною, допоки не закінчиться війна. Саме цим ми ініціювали проєкт «Подаруй житло та затишок українській родині» і запрошуємо всіх підприємців долучатися до нашої ініціативи,замовити будиночок від своєї родини для найбільш постраждалих та найбільш поребуючим! – пише Тарас Демкура.  – Разом зі своїми дітьми ви зможете вручити особисто ключі цій родині,ви можете опікуватися, приятелювати з цією родиною-це велике щастя творити добро!

Підприєець подякував міському голові Ірпіня Олександру Маркушину та всій команді за тісну співпраця. Попереду ще багато роботи по відбудові, але всі виробники, учасники «Ukrainian Wooden Houses Cluster» налаштовані на якнайшвидше вирішення нагальних питань з житлом для українців.

Запрошую до співпраці всіх підприємців,представників фондів, територіальних громад. Вже скоро в Києві, за прикладом «Budmall”, разом зі всіма учасниками «Ukrainian Wooden Houses Cluster» ми відкриємо виставковий майданчик кращих зразків модульних, каркасних будиночків та барнхаусів. Дякую всій команді Ukrainian Wooden Houses Cluster, БФ «Відбудуємо разом», депутат Київської обласної ради Сергію Левченко, всім учасникам заходу,а гурту «Друга ріка» за створену атмосферу. – резюмує Тарас Демкура.

Контактна інформація для виробників та бажаючих долучитися до проєкту «Подаруй житло українській родині» +(380) 50 377 37 21. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Тарас Демкура
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: