На Тернопільщині чоловік незаконно переправляв за кордон культурні цінності

Опубліковано:
14 Серпня, 2022 о 10:35

Прокуратура Тернопільської області оголосила підозру чоловікові, який незаконно переправляв за кордон культурні цінності. Він – житель Кременецького району.

«За даними слідства, чоловік разом зі спільником через оператора поштового зв’язку незаконно відправив до столиці Республіки Польща колекцію з 382 наконечників до скіфських стріл VII ст. – III ст. до н.е., знайшовши покупця в соцмережах. Правоохоронці виявили та вилучили з міжнародного відправлення зазначені культурні цінності. Під процесуальним керівництвом прокурорів Тернопільської обласної прокуратури повідомили про підозру жителю Кременеччини у закінченому замаху на контрабанду культурних цінностей, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 2. ст. 15, ч. 2 ст. 201 КК України). Розслідування здійснюють слідчі управління СБУ в Тернопільській області», – розповіли в обласній прокуратурі.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кримінал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: