Українці зі США надіслали допомогу для бійців з Тернопільщини

Опубліковано:
28 Липня, 2022

Українці зі США надіслали допомогу для бійців з Чортківщини. Це благодійники, які об’єднались у громадську організацію Htx4ukraine, щоб допомагати українським воїнам у боротьбі з окупантами.

Про це розповіли у Чортківській міській раді:

«Раніше до Чорткова уже прибувала допомога від цих благочинців. Вони передавали військову форму, шкіряні берці, шоломи, бронежилети та чимало іншого. Цього разу до Чорткова прибуло ще чимало потрібних речей, більшість із яких відправиться до бійців Чортківської тероборони, які виконують бойові завдання на сході України, а також деякі лікарські засоби передадуть у військові госпіталі. Htx4ukraine передали аптечки, пульсоксиметри, турнікети, бандажі, кровоспинні ліки, рятувальні термопокривала, перев’язувальні матеріали, обладнання для переливання крові, системи для крапельниць та чимало іншого», – розповіли у Чортківській міській раді.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Htx4ukraine, #бійці з Чортківщини, #благодійники
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж
17:13, 2 Травня, 2024

“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж

Блоги

ТОП новини тернопільщини: