Лікарі зазначають, що останнім часом чимало людей звертаються за медичною допомогою через тривожність.

Причиною такого стану є новини, що стосуються війни в України, зокрема, бойових дій, подорожчання цін на тарифи  і послуги, у багатьох людей з’явилися проблеми з доходами. Також ще одна причина – розлука з рідними, які були змушені виїхати за межі країни. А ще тривожність викликають чимало інших факторів. Ці речі в українців викликають занепокоєння, а як воратися з емоціями – знають не всі. Тому, лікарі рекомендують звернути увагу на рекомендації Міністерства охорони здоров’я – як впоратися з тривожністю:

  • робити дихальні справи;
  • бути фізично активними;
  • приділяти увагу хобі;
  • усвідомлено «споживати» новини.

«Тривожність — це нормально, адже саме таким способом наш організм відповідає на стресові ситуації та події навколо. Проте дуже важливо не допускати надмірного, а інколи і деструктивного, впливу тривоги на наше життя. Якщо ж вам не вдається впоратися з тривожністю самотужки — зверніться по допомогу до свого сімейного лікаря», – кажуть у Міністерстві охорони здоров’я.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лікарі, #поради лікарів, #тривога
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: