У Тернополі діє фотовиставка з портретами військових

Опубліковано:
5 Липня, 2022

У Тернопільській бібліотеці для дорослих №5 (Еко бібліотеці) презентували фотовиставку «Портрети героїв: Мужні. Хоробрі. Віддані».

На заході були презентовані фотографії бійців Добровольчого Українського Корпусу «Правий сектор». Виставку створили члени тернопільського філіалу цієї організації. Кожна світлина підписана іменем бійця і цікавим фактом про нього або цитатою.

Серед відвідувачів читачі бібліотеки, школярі, освітяни, бібліотекарі міста. Надія Данчевська – завідувачка бібліотеки-філії № 5 для дорослих, звертаючись до присутніх, сказала: «Ми організували захід для залучення до перегляду ширшого кола користувачів, тернополян , щоб всі могли переглянути фотовиставку   «Портрети героїв: Мужні.Хоробрі. Віддані». Наша мета – знайомити суспільсто з героями, які захищають нашу Україну». Катерина Магула, юна поетеса і студентка ТНПУ ім. В. Гнатюка, поділилась досвідом про створення виставки і прочитала власні поезії.

На зустріч завітала Оксана Сесик, методист центру з виховної роботи, захисту прав дитини та громадянської освіти ТОКІППО. Вона акцентувала увагу на важливості даної виставки саме в бібліотеці, яка зараз покликана бути не просто книгозбірнею, а центром спілкування читачів та обміну інформацією. Також відзначила не лише мистецький, а й виховний вплив світлин на глядача.

Активна молодь – майбутнє України. Враженнями ділиться Олександр Солонинка, заступник керівника тернопільського осередку ГО «Права молодь», учень ТЗОШ № 19 відгукнувся про подію: «Потрібно все більше і більше розповідати про людей, які захищають нас від московських загарбників, щоб все більше було охочих долучались до боротьби. Подібні виставки добре показують, що наші захисники є такими ж простими людьми як і ми. Вони не злякались, взяли до рук зброю і пішли боронити наш спокій і нашу Батьківщину».

Переглянути виставку можуть всі бажаючі у Тернопільській бібліотеці-філії № 5 для дорослих за адресою –Злуки 33.

null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Портрети героїв, #фотовиставка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: