Натуральний квас живого бродіння «Опілля Домашній» – варто спробувати!

Опубліковано:
31 Травня, 2022

На полицях магазинів та у фірмових магазинах «Опілля» у Тернополі продається живий квас натурального бродіння «Домашній» від місцевого  виробника.

Квас – один з найдавніших і традиційних для українців напоїв. Зокрема, у літописі після згадки про Хрещення Русі Володимиром Великим йдеться про те, що князь наказав роздати народу мед і квас. Щоправда, тоді це міг бути інший напій, алкогольний, оскільки до XII століття квас взагалі був міцнішим за пиво. Проте, історично відомий  квас  – безалкогольний прохолоджувальний напій натурального бродіння. Саме такий напій почали пити українські селяни, міщани та козаки в часи пізнього Середньовіччя.

“Квас Домашній” від “Опілля” – це повернення добре відомого українцям квасу, виготовленого на основі процесу натурального бродіння. Напій, який продовжує традицію виробництва натуральних і корисних продуктів. – приречений на успіх, адже споживач дедалі частіше задумується не лише над вартістю товару, але і над якістю. “Опілля” керується принципом виготовлення якісної натуральної продукції, яка є  корисною для здоров’я, як до прикладу квас, основними якісними показниками якого є нормалізація обмінних процесів, врегулювання діяльності ШКТ та підвищенню імунної системи організму.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #квас опілля
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: