У Тернополі оголосили Днем жалоби

Опубліковано:
29 Квітня, 2022

У зв’язку із загибеллю бійців підрозділу добровольчого загону роти «Тернопіль» Сергія Рудого, Тараса Гогуся та Михайла Гудзя під час запеклих боїв з російськими окупантами на Луганщині, 29 квітня у Тернопільській громаді оголошено День жалоби.

Відповідне розпорядження підписав міський голова Сергій Надал.

У День жалоби на території громади буде приспущено Державний Прапор України на будинках і спорудах комунальної власності та відмінено розважально-концертні заходи.

Нагадаємо, 27 квітня, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України, загинули троє бійців підрозділу добровольчого загону роти «Тернопіль»:

43-річний старший лейтенант поліції Гудзь Михайло Сергійович, інспектор – снайпер взводу №2 РПСПОП «Тернопіль» ГУНП в Тернопільській області;

51-річний старший сержант поліції Гогусь Тарас Зеновійович, поліцейський взводу №1 РПСПОП «Тернопіль» ГУНП в Тернопільській області;

44-річний капітан поліції Рудий Сергій Андрійович, інспектор-черговий чергової частини РПСПОП «Тернопіль» ГУНП в Тернопільській області.

Вічна пам’ять Героям!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #день жалоби, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: