Робота в Тернополі. Які вакансії пропонують роботодавці?

Опубліковано:
20 Квітня, 2022

2022 року у людей змінилися пріоритети, ким варто бути. Наразі знайти роботу в Тернополі складно, а втратити її легко. Експерти постійно говорять про економічну кризу, яка торкнеться не тільки тернополян, а й кожного в країні. Тому важливо зрозуміти, яку спеціальність краще обрати, щоб професія мала попит ще кілька років. В цій статті ми пропонуємо вашій увазі найпопулярніші професії. Ми склали ТОП спеціальностей, які допоможуть людям заробити навіть за часів економічної кризи.

IT-спеціальності 

ІТ — досить широкий спектр. Мова йде про всі вакансії, які стосуються IT та програмування. Професії у сфері IT підійдуть людям, які мають аналітичний або математичний склад розуму. Необхідно не тільки вивчити мову програмування, але й володіти технічною англійською мовою.

Які вакансії пропонують роботодавці Тернополя в IT сфері? Легше всього знайти роботу:

  • програмісту;
  • розробнику ПЗ;
  • веб-інженеру;
  • фахівцю кібербезпеки;
  • системному інженеру.

IT-фахівці отримують у середньому 30-40 тисяч гривень, але справжній професіонал без проблем зможе цей цінник підняти значно вище.

Фахівці з медичною та фармацевтичною освітою

Лікарі, із-за пандемії та війни в Україні, зараз працюють практично без вихідних. Праця лікарів нині оцінюється не тільки у грошовому еквіваленті, а й у відношенні суспільства. Усіх, хто якось пов’язаний з медичною сферою, намагаються залучити до роботи з хворими та пораненими людьми. Навіть студентів 3-4 курсів відправляють на термінову та тривалу практику на допомогу досвідченим лікарям. Звичайно, така потреба у 2022 році підвищує рівень доходу та престиж професії. Тому бути лікарем зараз стає почесно.

Які спеціальності найпопулярніші у медичній сфері Тернополя?

  1. Інфекціоністи.
  2. Хірурги-онкологи.
  3. Лікарі-косметологи.
  4. Гінекологи.
  5. Ендокринологи.

Середня зарплата лікаря 20 тис. гривень. 

Маркетологи

Маркетологи допомагають споживачеві вибрати товар та захотіти його купити. Це не реклама, яка озвучує переваги товару чи послуги. Маркетологи набагато хитріші та розумніші. Тому фахівцеві обов’язково потрібно здобути вищу освіту і постійно займатися самоосвітою.

Маркетолог вивчає, що хоче споживач і допомагає йому отримати це. Прихована мотивація до придбання товару може бути будь-де. У цьому й криється професіоналізм маркетолога. Якщо покупець придбає товар, але не зрозуміє, навіщо він йому потрібен – це заслуга маркетолога. Така майстерність дорога, тому компанії борються за професійних маркетологів. Це найбільш популярна професія у 2022 році.

Педагоги

Щойно люди навчилися передавати знання з покоління до покоління, з’явилася потреба в педагогах та вчителях. Сучасний педагог часто працює віддалено, тому має не лише отримати диплом про вищу освіту у педагогічному ВНЗ, а й уміти використати всі ресурси інтернету.  Віддалене навчання може бути введене повсюдно дуже швидко. Якщо всі школи перейдуть на віддалення, педагогам доведеться повністю освоїти нові технології. Адже запас сервісів онлайн для навчання тільки збільшується.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #jooble, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #робота, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: