Пам’ятник захисникам України просять встановити у Тернополі жителі міста

Опубліковано:
19 Квітня, 2022 о 23:05

 «Пам’ятник Захисникам України має бути в центрі міста!», – таку петицію у єдиному реєстрі місцевих петицій зареєструвала 18 квітня Наталія Сінельнікова.

Зокрема, у тексті петиції йдеться:



«Просимо на місці пам’ятника Пушкіну поставити пам’ятник захисникам України. Такий пам’ятник повинен стояти саме в Центрі і саме на цьому місці, щоб усі тернополяни та гості міста бачили і пам’ятали їхній великий подвиг. Саме завдяки захисникам та їхній самопожертві ще існує Україна і існуємо ми! Це прояв нашої свідомої української позиції!
Також просимо не йти на поступки провокативним пропозиціям і навіть тимчасово не ставити пам’ятник казковому персонажу Йоді, бо з огляду на теперішню ситуацію в країні це виглядає як це зневага до усіх містян і захисників, які в вогні війни боронять нашу державу. Подібні безглузді речі не мають права стояти на таких почесних місцях!», – зазначає авторка.

https://petition.e-dem.ua/ternopil/Petition/View/1406

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській  раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Пам'ятник Захисниками України, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: