У Білій біля Тернополя чоловік порушив комендантську годину і отримав повістку

Опубліковано:
19 Квітня, 2022 о 13:22

Під час патрулювання співробітники поліції Тернопільського відділення №1 під час комендантської години зупинили на вулиці у селі Біла місцевого жителя.

36-річний чоловік не зміг пояснити причини, чому близько опівночі перебував на вулиці, та ще й у стані алкогольного сп’яніння.



Вчинивши конфлікт з патрульними, зловмисник зателефонував на лінію 102 і заявив, що поліцейські порушують його права. У результаті на чоловіка склали адміністративний протокол за статтею 183 (завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП, а також вручили повістку до центру комплектування та соціальної підтримки.

Нагадаємо на Тернопільщині комендантська година триває з 23.00 до 05.00. Поліцейські закликають не нехтувати обмеженнями.

До слова, за місяць 226 порушникам комендантської години вручили повістки, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Комендантьска година, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #повістка, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: