У Тернопільському «Карітасі» для дітей-переселенців організовують дозвілля

Опубліковано:
21 Березня, 2022 о 11:15

У Тернопільському благодійному фонді «Карітас» для дітей-переселенців організовують дозвілля. Про це працівники фонду повідомили у мережі Facebook:

«Сьогодні був дуже радісний день. Зустріч із дітками з проекту «Соціально-педагогічної роботи з молоддю та дітьми в Україні».



Після початку війни – ми призупинили особисті зустрічі, хоча продовжували спілкуватись онлайн, але тепер, коли діяльність осередку вже більш-менш врегульовано, ми залучаємо і наших діток до волонтерства. Разом організовуємо дозвілля для діток біженців, які проживають в Карітасі. Разом робимо креативний гурток: виготовляємо малюнки, які згодом передамо нашим захисникам-бійцям в гарячі точки. Також, будуємо плани на майбутнє: як в цьому часі війни та нових викликів бути корисними та дієвими.

Плани на майбутнє-це прекрасна ознака того, що це мирне майбутнє вже дуже близько», – повідомляють працівники «Карітасу».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #біженці, #дозвілля, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: